Πρόεδρος Συλλόγου

Πρόεδρος Συλλόγου

Σπυροπούλου Αικατερίνη. Τηλέφωνο: 2841028171

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου θα ήθελε να ευχαριστήσει την κα. Όλγα Πυθαρούλη για όλα όσα προσέφερε στο σχολείο μας τα χρόνια της θητείας της ως διευθύντρια αλλά και ως καθηγήτρια γερμανικής γλώσσας. Κάποτε, πριν ακόμα τοποθετηθεί στην θέση της διευθύντριας,  την είχαμε ονομάσει "σωματοφύλακα" του 3ου Γυμνασίου και ήταν ένας χαρακτηρισμός απόλυτα επιτυχής. Τα παιδιά μας ήταν τυχερά γιατί είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν όχι μόνο από μία εξαίρετη και καταρτισμένη εκπαιδευτικό αλλά και από μία υπέροχη παιδαγωγό, την "δική" τους κα. Πυθαρούλη. Οι γονείς και οι κηδεμόνες από την άλλη είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με ένα σπάνιο ΑΝΘΡΩΠΟ και να μοιραστούμε μαζί της πολλές δύσκολες στιγμές, έντονα συναισθήματα αλλά και αισθήματα χαράς και ικανοποίησης από την επιτυχή έκβαση των κοινών μας προσπαθειών. Η κα. Όλγα ήταν πάντα εκεί, να μας δίνει δύναμη,"έτοιμη για όλα", χωρίς κούραση, χωρίς δογματισμούς πάντα διαθέσιμη για νέες ιδέες, για τα εύκολα και τα δύσκολα του εκπαιδευτικού μας συστήματος. Η δική μας διευθύντρια λοιπόν έγινε διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου και ήρθε η στιγμή αυτού του δύσκολου αποχαιρετισμού. Της ευχόμαστε ολόψυχα τα καλύτερα για την νέα της θέση αν και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει το σημαντικό της έργο από όποια θέση και αν κληθεί να προσφέρει.

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Το σχολείο μας θα συμμετάσχει και φέτος στην ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ την Κυριακή,  21/12/2014, που διοργανώνει ο Δήμος Αγίου Νικολάου για τις  εορτές  των Χριστουγέννων.Θα θέλαμε λοιπόν τη βοήθεια σας στη συγκέντρωση γλυκισμάτων, διακοσμητικών για το σπίτι, στεφανιών και με οτιδήποτε άλλο μπορείτε να συνεισφέρετε στην συνολική αυτή προσπάθεια.Η συλλογή γίνεται στο σχολείο. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθειά σας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 3ουΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου  & 3ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την επιχείρηση ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε.  για τη δωρεπιταγή αξίας 150€  για αγορά προϊόντων για την αποκριάτικη γιορτή των δύο σχολείων.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου θα ήθελε να ευχαριστήσει τις τοπικές επιχειρήσεις για τη συμμετοχή τους στην χοροεσπερίδα του σχολείου μας προσφέροντας τα προϊόντα τους για την λαχειοφόρο αγορά.

Αγαπητοί γονείς,

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου θα ήθελε να σας ενημερώσει για τα εξής θέματα:

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων  & Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου ευχαριστεί θερμά

Το Δ.Σ. Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου θα ήθελε να ευχαριστήσει τις καθηγήτριες - συνοδούς κες Ι. Μπρόκου, Α. Ρουμπελάκη, Τ. Γιανναδάκη και την διευθύντρια μας κα. Όλγα Πυθαρούλη

Σελίδα 1 από 3
Κύλιση στην Αρχή