Αγαπητοί γονείς,

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου θα ήθελε να σας ενημερώσει για τα εξής θέματα:

  1. Δημιουργία Δανειστικής Βιβλιοθήκης. Οι φιλόλογοι του σχολείου μας έχουν ξεκινήσει μία προσπάθεια από την αρχή του σχολικού έτους για τη δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης στο σχολείο μας. Η προσπάθεια αυτή περιλαμβάνει επιστολές προς τους εκδοτικούς οίκους και τα βιβλιοπωλεία της πόλης μας. Θα θέλαμε λοιπόν να υπάρξει και δική μας συμμετοχή ως γονέων και κηδεμόνων με αντίστοιχη προσφορά ενός βιβλίου ή και περισσότερων από κάθε μαθητή του σχολείου μας. Ευελπιστούμε στη δική σας βοήθεια και συνεισφορά.
  2. Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε να διοργανώσει κυριακάτικες συναντήσεις των παιδιών και των γονιών τους εκτός σχολείου με τη μορφή εκδρομών και περιπατητικών διαδρομών για τους επόμενους μήνες που θα το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. Οι συναντήσεις αυτές θα έχουν ως στόχο να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας οι γονείς αλλά και να δημιουργήσουμε παρέες παιδιών με κοινά ενδιαφέροντα εκτός σχολείου. Θεωρούμε ότι με αυτό τον τρόπο θα καλυτερεύσουν οι σχέσεις των παιδιών μας μέσα στο σχολείο και θα υπάρξει έτσι και ένα ευρύτερο κλίμα συνεργασίας μεταξύ των μαθητών. Θα θέλαμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε ότι τις επόμενες ημέρες θα σας δοθεί αίτηση εγγραφής μαζί με ένα πλαίσιο δράσεων για να ενημερωθείτε και να συμμετέχετε σε αυτές.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή σας, είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω ενημέρωση,

Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Πρόεδρος Συλλόγου

Σπυροπούλου Αικατερίνη. Τηλέφωνο: 2841028171

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

  ΠΡΟΕΔΡΟΣ:  ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 6977510885
  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:  ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ  
  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΔΕΤΟΡΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ  
  ΤΑΜΙΑΣ:   ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ  
  ΜΕΛΟΣ:   ΛΑΖΑΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ  

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΑΡΘΡΩΝ

Κύλιση στην Αρχή