ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ Α' ΤΑΞΗ + ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Παρασκευής 3-4-2020

Αγαπητοί γονείς και μαθητές της Α΄ τάξης,

Ελπίζω να έχετε αρχίσει να εξοικειώνεστε με την ασύγχρονη εκπαίδευση και την πλατφόρμα eclass. Πολλές απορίες θα λυθούν με τα μαθήματα της Σύγχρονης Εκπαίδευσης που έχουμε ξεκινήσει από την Πέμπτη 2 Απριλίου σταδιακά και δοκιμαστικά!

Όπως ανακοινώθηκε και στην ιστοσελίδα του σχολείου μας, σας παρακαλώ να βλέπετε μόνο τα μηνύματα και τις ανακοινώσεις του δικού μας σχολείου και να μην εγκαταστήσετε καμία πλατφόρμα WeBex καθώς δε χρειάζεται και θα δημιουργήσει πρόβλημα επικοινωνίας.

Να μην επιχειρήσετε να μπείτε αν δε δείτε προσεκτικά όλες τις οδηγίες μας.

Στη Σύγχρονη Εκπαίδευση όπως έχουμε πει, θα μπορείτε να βλέπετε και να ακούτε τον Καθηγητή του μαθήματος και αυτός με τη σειρά του να σας ακούει και να σας βλέπει μόνο εάν το επιτρέπει ο κηδεμόνας σας. 

Η παρακολούθηση των μαθημάτων Σύγχρονης Εκπαίδευσης για τα Γυμνάσια γίνεται στο ωράριο 8-12 πμ. Αύριο θα ξεκινήσουμε 9.00 πμ.

Το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας είναι:

Παρασκευή 3/4/2020

9:00 - 9:45

Τζουρμπάκη Β1 - Φυσική

10:00 - 10:45

 Τζουρμπάκη Β2 - Φυσική / Σουλαδάκη Α1 - Γλώσσα

11:00 - 11:45

 Σουλαδάκη Γ1 - Αρχαία / Σταυρακάκη Α2 - Τεχνολογία

 

 


ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤA ΤΜΗΜΑTA Α1-A2: 
Σουλαδάκη Ελένη: https://minedu-gov-gr.webex.com/meet/eleni.soul08

Σταυρακάκη Ευαγγελία: https://minedu-gov-gr.webex.com/meet/evastav50

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ:

 

 

Για να μπείτε να παρακολουθήσετε θα πατήσετε λίγα λεπτά πριν την ώρα του μαθήματος τον σύνδεσμο που αντιστοιχεί στον καθηγητή του μαθήματος. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε υπολογιστή. Καλό θα είναι να έχετε ακουστικά συνδεδεμένα ή handsfree. Σε περίπτωση που δεν έχετε υπολογιστή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας ακολουθώντας τις αντίστοιχες οδηγίες.

Όσοι μαθητές χρησιμοποιήσουν υπολογιστή, πρέπει να συνδεθούν μέσω των παραπάνω συνδέσμων επιλέγοντας «join from your browser». ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.

Πριν τη σύνδεση θα σας ζητηθεί το όνομα και το email σας. Γράψτε το όνομα και το επίθετό σας κατά προτίμηση με κεφαλαία, για να μπορεί ο Καθηγητής να σας αναγνωρίσει και να επιτρέψει την είσοδό σας στην ψηφιακή τάξη. Δε θα συμπληρώσετε οτιδήποτε σας ζητά προαιρετικά (optional). Έπειτα πατάτε Join the meeting.

Μόνο όσοι συνδεθούν από smartphone ή tablet, να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα:

ΒΗΜΑ 1: Συνδέεστε στο internet, πληκτρολογείτε το σύνδεσμο της ψηφιακής τάξης που σας ενδιαφέρει και πατάτε download για να κατεβάσετε την εφαρμογή Cisco Webex

ΒΗΜΑ 2: Επιλέγετε Google Play Store

ΒΗΜΑ 3: Πατάτε το κουμπί Εγκατάσταση

ΒΗΜΑ 4: Επιλέγετε Άνοιγμα Εφαρμογής

ΒΗΜΑ 5: Πατάτε Accept

ΒΗΜΑ 6: Γράφετε το όνομά σας και το email σας

ΒΗΜΑ 7: Πατάτε ΟΚ

ΒΗΜΑΤΑ 8,9,10: Και στα 3 αυτά βήματα πατάτε Να επιτρέπεται

ΒΗΜΑ 11: Πατάτε join

 

ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΑΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ. 

Αν αργείτε να συνδεθείτε μην αγχωθείτε. Το δίκτυο εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα και καθυστερεί. Περιμένετε υπομονετικά και ξαναδοκιμάστε όταν σας δώσει τη δυνατότητα.

Παρακαλώ να βλέπετε κάθε μέρα τις ανακοινώσεις στην Ιστοσελίδα του σχολείου μας για να αναζητάτε το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας.

Είμαστε δίπλα σας για να σας προχωρήσουμε μαζί σε αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία. 

Καλή επιτυχία!

Η Διευθύντρια

Μαρία Χατζηπαναγιώτη

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια
Κύλιση στην Αρχή