ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Αγαπητοί γονείς και αγαπητοί μαθητές,

Σύμφωνα με τις τελευταίες κυβερνητικές ανακοινώσεις τα Γυμνάσια θα ξεκινήσουν τη δια ζώσης λειτουργία τους τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου.

Οι κανόνες επιστρέφουν, είναι επιτακτικοί και χρειάζεται η συνεργασία όλων και ιδιαίτερη προσοχή:

1. Η ώρα έναρξης μαθημάτων και διαλειμμάτων επανέρχεται σε αυτό που είχαμε πριν κλείσουμε τον Νοέμβριο. Τα μαθήματα θα αρχίζουν το πρωί στις 8.10 πμ, δέκα λεπτά νωρίτερα από το συστεγαζόμενο 2ο Γυμνάσιο, ώστε τα διαλείμματα των δύο σχολείων να πραγματοποιούνται σε διαφορετικές ώρες. Οι μαθητές καλό θα είναι να μην προσέρχονται στο σχολείο πριν τις 8.00 πμ.

2. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του σχολείου, σε μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό. Οι μαθητές θα πρέπει καθημερινά να κρατούν και δεύτερη μάσκα μέσα στην τσάντα τους σε περίπτωση που καταστραφεί η πρώτη.

3. Οι μαθητές θα πρέπει να φοράνε ζεστά ρούχα καθώς τα παράθυρα θα μένουν ανοιχτά πολλή ώρα ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

4. Σε περίπτωση που κάποιος/κάποια μαθητής/μαθήτρια αισθανθεί αδιαθεσία παραμένει στο σπίτι. Εάν ο μαθητής/η μαθήτρια εμφανίσει πυρετό, βήχα ή δυσκολία στην αναπνοή στο σχολείο θα ακολουθηθεί το αυστηρό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, θα καταγραφεί το περιστατικό και θα ενημερωθεί άμεσα ο γονέας/κηδεμόνας προκειμένου να επιστρέψει σπίτι του και να λάβει την κατάλληλη ιατρική φροντίδα.

5. Σε περίπτωση που κάποιος/κάποια μαθητής/μαθήτρια ανήκει σε οικογένεια που κάποιο μέλος έχει έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα δεν πρέπει να έρθει στο σχολείο αλλά να επικοινωνήσει με τη Διευθύντρια του σχολείου.

Γονείς, ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να τηρούν σχολαστικά τα μέτρα υγιεινής και προστασίας.

Σε περίπτωση που έχετε απορίες, ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο του σχολείου μας ή στο μέιλ καθώς οι επισκέψεις στο σχολείο γίνονται μόνο μετά από τηλεφωνικό ραντεβού.

Είμαστε πάντα δίπλα σας.

Καλή αντάμωση!

Η Διευθύντρια

Μαρία Χατζηπαναγιώτη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια
Κύλιση στην Αρχή