• Συμμετοχή με πάγκο στο παζάρι της Αγάπης

 

 • Αγορά μηνυμάτων (sms) για ενημέρωση των γονέων για τις απουσίες των μαθητών

 

 • Συντήρηση της ιστοσελίδας του σχολείου

 

 • Αγορά αρτοκλασιών για τον εκκλησιασμό των παιδιών

 

 • Προσφορά χρημάτων για την κάλυψη εξόδων στην εκδρομή της 3ης τάξης στη Θεσσαλονίκη

 

 • Αγορά ενός laptop

 

 • Βάψιμο δυο τάξεων

 

 • Διοργάνωση αποκριάτικου πάρτι στο χώρο του σχολείου

 

 • Κάλυψη των εξόδων για τη συμμετοχή του σχολείου με άρμα, στην αποκριάτικη παρέλαση της πόλης

 

 • Διοργάνωση χοροεσπερίδας-κοπή βασιλόπιτας και βράβευση μαθητών που έχουν διακριθεί σε αθλήματα.

 

 • Αγορά αξεσουάρ για τις παρελάσεις (φουλάρια, γραβάτες, γάντια)

 

 • Χρηματική συμμετοχή στην εκδρομή των παιδιών στο Ρέθυμνο

 

 • Κάλυψη των εξόδων που αναλογούσαν στο σχολείο μας για τη μουσικοθεατρική παράσταση-αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο.

 

 • Διοργάνωση αποχαιρετιστήριας γιορτής για την 3η γυμνασίου

 

 • Αγορά κουρτινών σε μια τάξη

 

 • Διοργάνωση ενημερωτικής ημερίδας, σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ «ΑΡΙΑΔΝΗ», με θέμα την πρόληψη των εξαρτήσεων των εφήβων

 

 • Συμμετοχή και εκπροσώπηση του συλλόγου στην Ένωση Γονέων Αγίου Νικολάου

 

Το Δ.Σ. ευχαριστεί για ακόμη μια φορά τους γονείς-μέλη του συλλόγου, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του σχολείου μας,που χωρίς την πολύτιμη συνεργασία και βοήθειά τους, δε θα είχαμε καταφέρει όλα τα παραπάνω.  Ευελπιστούμε ο σύλλογός μας να συνεχίσει να έχει συμμετοχή και να παρέχει την ανάλογη υποστήριξη στο σχολείο και στους μαθητές του!

Tο  Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου προσκαλεί τους γονείς όλων των μαθητών του σχολείου, σε Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 02/11/2020 και ώρα 18:30, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του σχολείου.

 

Θέματα συνέλευσης:

 

1) Απολογισμός πεπραγμένων του Συλλόγου

2) Εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου

 

Ο ρόλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων είναι πολύ σημαντικός καθώς αποτελεί την εκπροσώπηση και τη «φωνή» των παιδιών μας σε όσα θέματα προκύπτουν στο σχολείο, για αυτό η παρουσία σας και η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη, καθώς η θητεία αυτού του Δ.Σ. έχει φτάσει στο τέλος της.

Όσοι εκ των γονέων επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στην εκλογική διαδικασία, μπορούν να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους, είτε στο τηλ. 6939060840 (Γεωργιάδου Μαρία) είτε στο e-mail του συλλόγου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι και τις 28/10/2020.

 

 

Σας υπενθυμίζουμε επίσης, πως σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, τα μέλη που συμμετέχουν  στη Γενική Συνέλευση, πρέπει να είναι ταμειακώς τακτοποιημένα. Η ετήσια συνδρομή ανά οικογένεια είναι 10€ και μπορείτε να την καταβάλλετε την ίδια μέρα της συνέλευσης ή αργότερα, μετά από ανάλογη ενημέρωση του Δ.Σ.

 

 

*Σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. ,η χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους είναι υποχρεωτική.

 

Καλή σχολική χρονιά σε όλα  τα παιδιά και καλή προσαρμογή στα παιδιά της Α΄ Γυμνασίου!

 

 

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ.

 

«Πρόσκληση για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανταλλαγής Future Leaders Exchange  (FLEX) 2021-2022»

 odigies

 

 

Συνεχίζοντας τις προσπάθειές μας να ανταποκριθούμε στις αυξημένες ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας, στις ιδιαίτερες συνθήκες πίεσης που έχουν δημιουργηθεί την τρέχουσα περίοδο εξαιτίας της πρωτόγνωρης πανδημίας του κορωνοϊού και με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς,

σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε δύο (2) επιμορφωτικές δράσεις που διοργανώνει το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης και οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2020 ως εξής:

1. Το Σάββατο 19/09/2020 από 11:00-13:00, με θέμα: «Υπερασπίζοντας το δώρο της ζωής σε συνθήκες επιβίωσης: Η ψυχική ανθεκτικότητα στο σχολικό πλαίσιο»

και εισηγητή τον κ. Δημήτρη Καραγιάννη, MD, PhD, Παιδοψυχίατρο, Υπαρξιακό Συστημικό Ψυχοθεραπευτή ζευγαριών, ομάδας και οικογένειας

2. Την Κυριακή 20/09/2020 από 10:00-13:00, με θέμα: « Στρες: Η Διαχείρισή του σε ενήλικες και παιδιά»

και εισηγήτρια την κ. Νάντια Κουρμούση, MD, PhD, μέλος Ε.ΔΙ.Π. του Παιδαγωγικού Τμήματος της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.

Η επιμορφωτική δράση θα διεξαχθεί μέσω του παγκόσμιου ιστού (www) σε αίθουσα τηλεδιάσκεψης GoogleMeet (για μικρή ομάδα συμμετεχόντων) και παράλληλα θα μεταδίδεται για όλους απευθείας (live-streaming) μέσω του YouTube και μέσα από τη σελίδα του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης (μενού ‘’ΔΡΑΣΕΙΣ’’ ή https://pekes.pdekritis.gr/draseis/)

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά τις εισηγήσεις των κκ. Καραγιάννη και Κουρμούση στο YouTube ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους

Δ. Καραγιάννης - Σάβ. 19-09-2020: https://youtu.be/nkvIkytFp74

Ν. Κουρμούση – Κυρ. 20-09-2020: https://youtu.be/_zZC9sX-83Y

Κάνετε εγγραφή στο κανάλι του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης στο YouTube για να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας: https://www.youtube.com/channel/UCnWE3h2CeI5CIZEx239vYjA

Η παρακολούθηση της επιμορφωτικής δράσης είναι προαιρετική, δωρεάν και ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο εκπαιδευτικό.

Θα δοθεί η δυνατότητα να απαντηθούν από τους εισηγητές ερωτήσεις :

(α) αν υποβάλετε ερώτημα στο chat του YouTube, κατά τη διάρκεια της ομιλίας, όπου κάποια ερωτήματα θα τους μεταβιβαστούν και

(β) προφορικά ερωτήματα από τους συμμετέχοντες στην αίθουσα τηλεδιάσκεψης.

Για πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: https://pekes.pdekritis.gr/draseis/. 

 

 

Η Οργανωτική Συντονίστρια του ΠΕ.Κ.Ε.Σ Κρήτης

 

Ειρήνη Βιδάκη, ΣΕΕ ΠΕ70

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ-ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου θα προσέλθουν στο σχολείο τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου από τις 8.30 έως τις 9.30 πμ και θα συγκεντρωθούν στην αυλή, στο χώρο του γηπέδου μπάσκετ κρατώντας αποστάσεις.

Το κουδούνι θα χτυπήσει στις 9.30 πμ. Θα γίνει κατανομή των μαθητών σε τμήματα, θα μοιραστούν τα βιβλία σε όλες τις τάξεις και θα δοθούν οδηγίες για τη νέα χρονιά και το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας. Παράλληλα, στις 11.00 πμ θα τελεστεί ο Αγιασμός με αντιπροσωπευτικό μικρό αριθμό μαθητών.

Δυστυχώς, δεν είναι δυνατή η παρουσία γονέων λόγω των μέτρων προστασίας. Θα παραστεί εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Η είσοδος και η παραμονή στον χώρο του σχολείου επιτρέπεται μόνο με χρήση μάσκας.

Η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί εύχονται καλή πρόοδο και καλή σχολική χρονιά!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

Με μπάνιο, φαγητό και πολύ κέφι, την Τετάρτη 29/07 αποχαιρετήσαμε στο «Kimzu» τα παιδιά της Γ’ τάξης του 3ου Γυμνασίου, που με πολύ χαρά αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μας να ξαναβρεθούν με τους συμμαθητές και τους καθηγητές τους. Τους ευχόμαστε εύκολη προσαρμογή στο νέο τους σχολείο και καλή συνέχεια στο ταξίδι της γνώσης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλο το διδακτικό προσωπικό του σχολείου, που παρά τις πρωτόγνωρες και αντίξοες συνθήκες που διανύαμε όλο αυτό το διάστημα, συνέχισαν να προσφέρουν γνώση και παιδεία στους μαθητές τους. Επίσης, θα θέλαμε να συγχαρούμε την διευθύντρια κ. Χατζηπαναγιώτη Μαρία, για την άρτια οργάνωση και λειτουργία του σχολείου και να την ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία που είχαμε, αλλά και για το ενδιαφέρον που έδειξε σε κάθε μαθητή, ξεχωριστά.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και όλους τους γονείς, για την εμπιστοσύνη τους αλλά και την βοήθεια που παρείχαν, όποτε τους ζητήθηκε.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους!!!

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Γυμνασίου

Σελίδα 1 από 47
Κύλιση στην Αρχή