ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Αγ. Νικολάου σας προσκαλεί σε ανοιχτή συζήτηση με το ΚΕΘΕΑ «ΑΡΙΑΔΝΗ» γύρω από την πρόληψη των εξαρτήσεων των εφήβων που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20/1/2020 στις 17:30μ.μ. στο χώρο του σχολείου.

Το Δ.Σ.

Αγαπητοί γονείς, ερχόμαστε ξανά σε επικοινωνία μαζί σας, θέλοντας να σας υπενθυμίσουμε πως η ετήσια συνδρομή, για να αποτελείτε μέλη του συλλόγου, είναι 10€ ανά οικογένεια. Σας παρακαλούμε, αν δεν το έχετε ήδη κάνει, να προβείτε στην αποπληρωμή της, δίνοντας τα χρήματα και την παρακάτω φόρμα συμπληρωμένη με τα στοιχεία σας, στο παιδί σας, ώστε να κοπεί η ανάλογη απόδειξη.

 

Παρακάτω σας γνωστοποιούμε τις δράσεις του συλλόγου για το έτος 2019 που πραγματοποιήθηκαν με την δική σας πολύτιμη συνεισφορά:

 

 • Συμμετοχή με πάγκο στο παζάρι Αγάπης
 • Αγορά μηνυμάτων (sms) για ενημέρωση τον γονέων για τις απουσίες των μαθητών
 • Αγορά αρτοκλασιών για τον εκκλησιασμό των παιδιών
 • Προσφορά χρημάτων για την κάλυψη εξόδων στην εκδρομή της Γ’ τάξης στη Θεσσαλονίκη
 • Αγορά ενός laptop
 • Βάψιμο δυο τάξεων
 • Διοργάνωση αποκριάτικου πάρτι στο χώρο του σχολείου
 • Κάλυψη των εξόδων για τη συμμετοχή του σχολείου με άρμα στην αποκριάτικη παρέλαση της πόλης
 • Διοργάνωση χοροεσπερίδας-κοπή βασιλόπιτας και βράβευση μαθητών που έχουν διακριθεί σε κάποιο άθλημα.
 • Αγορά αξεσουάρ για τις παρελάσεις (φουλάρια, γραβάτες, γάντια)
 • Χρηματική συμμετοχή στην εκδρομή των παιδιών στο Ρέθυμνο
 • Κάλυψη των εξόδων που αναλογούσαν στο σχολείο μας για την μουσικοθεατρική παράσταση-αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο.
 • Διοργάνωση αποχαιρετιστήριας γιορτής για την Γ’ γυμνασίου

 

 

Σας ενημερώνουμε επίσης, πως για την ενίσχυση των εσόδων του συλλόγου, έχουν εκδοθεί λαχνοί οι οποίοι κοστίζουν 1€ έκαστος. Αν επιθυμείτε να συνδράμετε, μπορείτε είτε να έρθετε σε επικοινωνία με εμάς στο τηλέφωνο 6986874800 (Καλύβα Ευγενία) είτε να δώσετε το ανάλογο ποσό στα παιδιά σας και να τους αγοράσουν από το 15μελες του σχολείου μας.

 

*Αν δεν έχετε την δυνατότητα να εκτυπώσετε το συγκεκριμένο έγγραφο,(υπάρχει ως συνημμένο στο παρόν άρθρο)μπορείτε να το αποστείλετε, συμπληρωμένο, στο e-mail μας: syllogosgk3agn@gmail.com

 

Eκ του Δ.Σ.

ONOMA KAI ΕΠΩΝΥΜΟ ΓΟΝΕΑ:

 

ONOMA KAI ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΙΔΙΟΥ:                                                   ΤΑΞΗ:

 

 

 

 

 

                                                ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

              Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου καλούν τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Β΄ και της Γ΄ τάξης την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 στις 17.00 μ.μ. για ενημέρωση πάνω σε θέματα λειτουργίας του σχολείου και της επίδοσης των παιδιών τους. 

                                                                               Η Διευθύντρια

                                                                       ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

...

Αγαπημένη μας ομάδα του Library 4all,

στείλατε στο σχολείο μας το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο!!
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό!!
Είμαστε εντυπωσιασμένοι από την γρήγορη ανταπόκριση και την τόσο θετική σας διάθεση.
Σας ευχόμαστε όμορφες γιορτές και μια ευτυχισμένη χρονιά.
Να έχετε δύναμη και κουράγιο να συνεχίζετε την προσφορά σας, γιατί η χαρά όταν φτάνει η κούτα με τα βιβλία στα σχολεία,είναι τεράστια.
Σας ευχαριστούμε πολύ.
 
Με εκτίμηση
 
Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος των καθηγητών του σχολείου μας

Εδώ και 16 χρόνια η Πολιτιστική Ομάδα Καθηγητών Αγίου Νικολάου-ΕΛΜΕ Λασιθίου διοργανώνει μια υπέροχη εκδήλωση, την «Ημέρα της Αγάπης». Συμμετέχουν διάφοροι σύλλογοι καθώς και φορείς της περιοχής μας με μόνο ένα κοινό σκοπό: την αλληλεγγύη και την προσφορά σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Για καλή μας τύχη ο καιρός μας ευνόησε και έτσι την Κυριακή 15/12/2019 και ώρα 10:30 ξεκίνησε αυτή η υπέροχη εκδήλωση. Οι πάγκοι μας γέμισαν με υπέροχες χειροποίητες δημιουργίες και εδέσματα. Οι μεγάλοι μπόρεσαν να απολαύσουν χορό και τραγούδι και τα παιδιά μπόρεσαν να συμμετάσχουν σε διάφορες δραστηριότητες. Χαιρόμαστε που σαν σύλλογος και με την δική σας πολύτιμη συνεισφορά, καταφέραμε να βάλουμε ένα λιθαράκι στα έσοδα αυτής της όμορφης και ιδιαίτερης φιλανθρωπικής διοργάνωσης. Σας ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σας με τον οποιοδήποτε τρόπο και σας ευχόμαστε να έχετε όμορφες γιορτές με τις οικογένειές σας. Μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα στο παρακάτω βίντεο:

 

 

 

*Πηγή φωτ.υλικού:https://fonien.gr/,Ματθαιάκη Σοφία,Γεωργιάδου Μαρία

Ακριβές αντίγραφο από Πράξη 7η του Βιβλίου Πράξεων Διευθυντή

του 3ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου

Σήμερα, Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 12.45 μμ συνεδρίασε η επιτροπή που συστήθηκε με την πράξη 2/18.10.2019 της Διευθύντριας του Σχολείου για την αποσφράγιση των προσφορών για τη μετακίνηση της θεατρικής ομάδας στην Αθήνα, στο πλαίσιο πολιτιστικού προγράμματος (29.1.2020 – 2.2.2020).

Η επιτροπή διαπίστωσε πως έχουν κατατεθεί 4 προσφορές. Η χαμηλότερη τιμή κάθε προσφοράς, με βάση την προκήρυξη του σχολείου και τις απαιτήσεις που έχουν τεθεί σε αυτή, έχει ως εξής:

1)     Kaldi Tours 168 €

2)     Vai Travel 188 €

3)     Le Grand 170 €

4)     Landmarks 167 €

 Η επιτροπή διαπίστωσε ότι η πιο συμφέρουσα είναι η 4η προσφορά και ομόφωνα αποφάσισε να αναθέσει τη μετακίνηση στο γραφείο Landmarks.

Κλείνεται η πράξη και υπογράφεται ως ακολούθως:

Η Διευθύντρια                                                                  Τα Μέλη

 

 

 

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 3ου γυμνασίου Αγίου Νικολάου συγχαίρει τους μαθητές της τρίτης τάξης  του σχολείου μας Λουκία Δαβράδου, Κλεονίκη Δασκαλάκη, Μαριεύη Ζαγιαννάκη, Μάρκο Λαμπράκη, Γιάννη Μαστορή, Μύρωνα Μιχάκη, Γαβριέλλα Μοκάνου, Άννα Μουστάκα, Παναγιώτη Νίκα, Πέτρο Παπά και Λουκά Χριστινάκη  για την εξαιρετική παρουσία τους στο 6ο Μαθητικό Ευρωπαϊκό Συνέδριο με θέμα «Η Ιστορία συναντά τις Τέχνες, τα Γράμματα και την Τεχνολογία: ο Άνθρωπος και η Διαδρομή του από την Αναγέννηση στον σύγχρονο Πολιτισμένο Κόσμο». Το Συνέδριο διοργανώθηκε από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO, το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού Ιταλίας και την Association Europeenne des Enseignants από 28 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2019 στην Βενετία.

Οι μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν με εισήγηση που είχε ως θέμα «Ο Ερωτόκριτος και οι διαχρονικές αξίες που προβάλλει» και περιελάμβανε σύντομη παρουσίαση του Βιτσέντζου Κορνάρου, της υπόθεσης του Ερωτόκριτου και των διαχρονικών αξιών του μέσα από οπτικό υλικό. Παρουσιάστηκε, επίσης, ένα σύντομο βίντεο, στο οποίο οι μαθητές μας έπαιξαν και τραγούδησαν απόσπασμα του έργου.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την διευθύντρια του σχολείου μας κα. Μαρία Χατζηπαναγιώτη που στήριξε από την αρχή αυτό το εγχείρημα προσφέροντας τη δυνατότητα στα παιδιά μας να έχουν αυτή την ξεχωριστή εμπειρία συμμετοχής σε ένα Ευρωπαϊκό συνέδριο  και τους εκπαιδευτικούς κα. Ανθή Ρουμπελάκη και κα. Ιωάννα Μπρόκου που οργάνωσαν το ταξίδι, επιμελήθηκαν την παρουσίαση των παιδιών και τα συνόδευσαν στη Βενετία καθώς και τον κ. Νίκο Μπεκιάρη που ανέλαβε την τεχνική υποστήριξη.

Εκπαιδευτική εκδρομή του 3ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου στη Βενετία στο πλαίσιο του 6ου Μαθητικού Ευρωπαϊκού Συνεδρίου

 

Το διάστημα 28 Νοεμβρίου με 2 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στη Βενετία το 6ο Μαθητικό Ευρωπαϊκό Συνέδριο με θέμα: «Η Ιστορία συναντά τις Τέχνες, τα Γράμματα και την Τεχνολογία: Ο Άνθρωπος και η διαδρομή του από την Αναγέννηση στον σύγχρονο πολιτισμένο κόσμο». Το Συνέδριο διοργανώθηκε από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO, το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού Ιταλίας και την Association Europeenne des Enseignants.

Το σχολείο μας έλαβε μέρος στο εν λόγω συνέδριο με ομάδα 11 μαθητών από την Γ΄ Γυμνασίου και συγκεκριμένα τους Λουκία Δαβράδου, Κλεονίκη Δασκαλάκη, Μαριεύη Ζαγιαννάκη, Μάρκο Λαμπράκη, Γιάννη Μαστορή, Μύρωνα Μιχάκη, Γαβριέλλα Μοκάνου, Άννα Μουστάκα, Παναγιώτης Νίκας, Πέτρο Παπά και Λουκά Χριστινάκη. Τον συντονισμό του όλου εγχειρήματος είχαν οι εκπαιδευτικοί κα Ανθή Ρουμπελάκη και κα Ιωάννα Μπρόκου. Την τεχνική υποστήριξη είχε ο συνάδελφος κος Νίκος Μπεκιάρης.

Η εισήγηση με την οποία συμμετείχαμε στις εργασίες του είχε θέμα «Ο Ερωτόκριτος και οι διαχρονικές αξίες που προβάλλει» και περιελάμβανε σύντομη παρουσίαση του Βιτσέντζου Κορνάρου, της υπόθεσης του Ερωτόκριτου και των διαχρονικών αξιών του μέσα από οπτικό υλικό. Παρουσιάστηκε, επίσης, ένα σύντομο βίντεο, στο οποίο οι μαθητές μας έπαιξαν και τραγούδησαν απόσπασμα του έργου.

Η συμμετοχή στο Συνέδριο ήταν μια εμπειρία ζωής για τους μαθητές μας, καθώς είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε ένα Ευρωπαϊκό Συνέδριο κύρους, καθώς και να έρθουν σε γνωριμία με τον πολιτισμό μιας σπουδαίας ευρωπαϊκής χώρας.
 
 

Δείτε παρακάτω το video από την παρέλαση

 

 

Σελίδα 1 από 46
Κύλιση στην Αρχή